Team – Tandartsen Drent en Van Bueren – Heemstede

Team

Team

Ons team bestaat uit tandartsen, mondhygiƫnisten, en assistentes.

De tandartsen zijn Johan Drent en Kees van Bueren.

Johan Drent is in 2003 afgestudeerd aan de ACTA (Vrije Universiteit / Universiteit van Amsterdam). Na het behalen van de bul is Johan begonnen in een praktijk in Amsterdam en heeft dit gedurende zes jaar gecombineerd met werken bij zijn ouders in de praktijk in Heemstede. In 2008 is hij fulltime in de praktijk in Heemstede gaan werken. Zijn interesse ligt met name op het gebied van de endodontologie, in het vervaardigen van kronen, bruggen en protheses op implantaten en het opbouwen van gebitten met vergevorderde slijtage.

Tandarts Kees van Bueren is vanaf oktober 2018 ook werkzaam in onze praktijk. Kees is in 2007 afgestudeerd aan de tandheelkundige faculteit in Amsterdam. Binnen zijn studie heeft hij zich gespecialiseerd in chirurgische ingrepen. Hij heeft jaren ervaring opgedaan in verschillende praktijken in Haarlem en Amsterdam. Kees is een breed geschoolde algemeen practicus, heeft een uitgebreide verdiepingsopleiding in de endodontologie gedaan (wortelkanaalbehandelingen), hij heeft affiniteit met het behandelen van kinderen en verder een brede interesse in de algemene tandheelkunde.

Alle tandartsen hechten bijzonder veel waarde aan een duidelijk behandelplan, waarbij een goede mondverzorging als basis centraal staat.

In de praktijk zijn twee mondhygiƫnisten werkzaam: Kam Yan Yau en Rebecca Kuijer.

Onze praktijkassistentes zijn Chantal Barnhoorn, Anne Kuijer, Iris Otte – Woudstra, Sammy Paap, Lisa Pardoen en Loys Wegman

De tandartsen staan geregistreerd in het BIG-register onder de nummers:

Voor een volledige functieomschrijving van medewerkers in de tandartspraktijk verwijzen wij u door naar de website AllesOverHetGebit.nl.